Posađen 2009. na pet i po hektara, vinograd Vinarije Coner je već 2011. dao prvu pravu berbu od koje je dobiveno visokokvalitetno vino.

Šest bijelih i četiri crne pomno odabrane sorte posađene su na obronku brijega u pitomom bilogorskom kraju kako bi davale najbolje grožđe.

Korištenjem najsuvremenijih metoda obrade tla i loze odnjegovali smo izuzetno zdrave plodove koje su naša djeca slobodno zobala s trsja.

Berba 2011. pretočena je u vina za prijatelje, a 2012. bila je prva berba plasirana na tržište, naročito u naše restorane:Restoran Barbati na Pagubistro Franz u Bjelovaru te Restoran Vinarija Coner u Jabučeti.

Vinograd Vinarije Coner pripada Zoni B zapadne kontinentalne Hrvatske, vinogradarskoj podregiji Prigorje-Bilogora, Vinogorju Bilogora.

Veliku pozornost posvećujemo grožđu na njegovu putu od trsa do Vaše čaše. Kako bi zadržalo notu zdravlja, svježine i ekskluzivnosti opremili smo moderan podrum vinarije s postojanom mikroklimom.

Sva vina Vinarije Coner možete kupiti u Bjelovaru u Wellness centru Coner, Masarykova 9, ili nas kontaktirajte za dostavu.

Učitavanje...
Ooops !
Pokrećete web-preglednik koji ne podržavamo u potpunosti. nadogradite za bolji doživljaj.
Naša web-lokacija najbolje funkcionira s Google Chromeom.
Kako nadograditi pretraživač