Hladna predjela

Čvarci - s lukom ili bez 40Kn

Svježi sir s vrhnjem od lokalnog uzgajivača uz mrvu crvene paprike i češnjaka 25Kn

Sirevi s Bilogore 25Kn

Vinogradarski tanjur domaćih mesnih narezaka, kuhanih kravljih sireva te svježeg sira s vrhnjem 40Kn


Juhe - kuhane kako su to radile naše bake

Krem juha od gljiva s hruskavcima od kruha 22Kn

Paradajzova juha sa žličnjacima 20Kn

Bilogorska juha od povrća 18Kn

Kokošja juha s domaćom tjesteninom 18Kn


Topla predjela

Žganci sa špekom i lukom 25Kn

Žganci u gorgonzoli s orasima 25Kn

Trganci s pečenim lukom i masti 25Kn

Domaći rezanci sa špekom i jajima 25Kn

Pečena paprika punjena sirom u marinadi od češnjaka 25Kn


Glavna jela

Kuhanje je umijeće koje se ne stječe lako. Još manje rado dijeli. Naši su majstori pomno slagali jela koja Vam nudimo i zato su mesa, prilozi i umaci sljubljeni u najbolje kombinacije koje će probuditi sva Vaša čula. I sve je uključeno u jedinstvenu cijenu glavnog jela!

Vinski odrezak - svinjski vrat sa žara u umaku od vina 60Kn

Vinogradarski roštilj - ražnjić, roštiljka i pljeskavica s prženim krumpirom 50Kn

Svinjski medaljoni na seljački s prženim krumpirom 65Kn

Puretina punjena špekom u umaku od vina uz trgance 60Kn

Pečene domaće kobasice i krvavice s dinstanim kiselim zeljem i kukuruznim žgancima 50Kn

Meso z’masti 40Kn

Puretina s vlascem i domaćim rezancima u vrhnju 55Kn

Domaća tjestenina s povrćem 40Kn

Heljdina kaša s gljivama, tikvicama i porilukom 40Kn

Smuđ u kukuruznom brašnu s povrćem 75Kn

Juneća pisanica s vrganjima u košuljici od špeka i domaći rezanci 130Kn

Žestoka juneća pisanica uz prženi krumpir 120Kn

Teleći savitak punjen šunkom i porilukom na postelji od povrća 95Kn

Teleći odrezak u crvenom papru uz domaće trgance 90Kn

Svinjski medaljoni u umaku od brusnice uz domaći krumpir 75Kn

Svinjski medaljoni na žaru uz ječmenu kašu 65Kn

Puretina u mrkvici s preprženim kukuruznim žgancima 55Kn

Piletina na pjenici od limuna uz domaće valjuške 55Kn

Piletina s heljdinom kašom, gljivama, tikvicama i porilukom 50Kn


Okusi Barbata

Okusite što naši kuhari spremaju u restoranu Barbati na otoku Pagu.

Brancin na žaru sa slanim krumpirom 1kg 100Kn

Orada na žaru sa slanim krumpirom 1 kg 100Kn

Škampi na žaru 1 kg 280Kn

Domaći rezanci s gamberima 55Kn


Dječji menu

Ne brinite hoće li Vaša zlata htjeti kušati Svinjske medaljone u umaku od brusnice! Za njih imamo dobitne kombinacije.

Pohani odrezak uz domaći krumpir 40Kn

Odrezak na roštilju uz domaći krumpir 40Kn

Ražnjić s povrćem uz domaći krumpir 35Kn


Prilozi

Domaći trganci 20Kn

Heljdina kaša 15Kn

Povrće na žaru 20Kn

Domaći krumpir 15Kn


Salate

Miješano svježe povrće sa sirom 20Kn

Miješano svježe povrće 15Kn

Rajčica 15Kn

Zelena 15Kn

Svježe zelje 15Kn


Deserti

Za sladak kraj Vašeg objeda. Preporučamo i čašu desertnog vina.

Torta od oraha i čokolade (vikendom) 15Kn

Gibanica s jabukama u umaku od vanilije 15Kn

Palačinke šefa kuhinje 20Kn

Palačinke s čokoladom, orasima ili pekmezom 15Kn

Rezanci s makom 15Kn

Ledeni kolač od sira s preljevom od čokolade 15Kn

Zapečeni štrukli 25Kn


Uz prethodnu najavu

Odojak, guska ili patka 1 kg - iz krušne peći ili na ražnju uz prilog: mlinci, pekarski krumpir, povrće 190 Kn

Teletina ili janjetina 1 kg - iz krušne peći ili na ražnju uz prilog: mlinci, pekarski krumpir, povrće 220Kn


Proljetni meni

Vinogradarski roštilj - 50 kn
(ražnjić, roštiljka i pljeskavica s prženim krumpirom)

Vinski odrezak - 60 kn
(svinjski vrat sa žara u umaku od vina)

MENI - 69 kn

Dnevna juha
         *
Proljetno glavno jelo po izboru
          *
Dnevni desert

Punjeni pileći batak i zabatak s prženim krumpirom 50 kn

Pureći odrezak u crvenenom papru s bilogorskim trgancima 55 kn

Domaći rezanci u umaku od četiri bilogorska sira 45 kn


Više o restoranu i namirnicama koje koristimo pročitajte ovdje.

Učitavanje...
Ooops !
Pokrećete web-preglednik koji ne podržavamo u potpunosti. nadogradite za bolji doživljaj.
Naša web-lokacija najbolje funkcionira s Google Chromeom.
Kako nadograditi pretraživač