Potraga za pisanicama

Na Uskrsni ponedjeljak pridružite nam se u potrazi za pisanicama sakrivenim po vinogradu. Napunite košaricu šarenim pisanicama i zamijenite je za ukusnu nagradu.

Vidimo se 17.04.2017.


PROLJETNA BICIKLIJADA

30.04.2017. vozimo Proljetnu biciklijadu Bjelovar-Jabučeta!

Organizirana povorka krenut će ispred Srednjoškolskog centra u Bjelovaru, i vozit će laganim tempom manje prometnim cestama do Jabučete. U Vinariji su organizirane igre i nagrade, druženje uz hranu.

Bicikliste će pratiti kombi za one koji eventualno putem odustanu.

Staza je duga oko 18km, pogodna je za rekreativce.

Pridružite nam se! 

Dodatne informacije na 043/ 269022


Dobrodošli!

Na spoju vinorodnih brežuljaka i bukovih šuma s plodnom ravnicom kojom teče rijeka Drava, oplemenjuju ju hrastove prašume i nadaleko poznati Peski, pozivamo Vas da se opustite i uživate u trenutku koji će Vam ostati trajna uspomena.

Posjetite nas i upoznajte suvremene načine proizvodnje vina, uživajte u zdravoj hrani i druženju, te na koncu, ponesite dio bilogorskog mira sa sobom.

Tradicionalna jela bilogorskog kraja pripremljena su na ekskluzivan i suvremen način, od namirnica proizvedenih na našem imanju na Bilogori ili seoskim gospodarstvima u okolici. Sve što možemo, uključujući ručno proizvedenu tjesteninu, poslužujemo domaće. Uz jela s karte, u ponudi su specijaliteti s ražnja, roštilja i iz krušne peći.

Od obrade tla i loze, pa do skidanja grožđa s trsja, našem vinu posvećujemo potpunu pozornosti, kako bi zadržalo notu zdravlja, svježine i ekskluzivnosti do trenutka kada Vam ga ulijemo u čašu. Bilogorska su vina lagana, pitka i aromatična, s dobrim omjerom kiselina odnosno šećera i alkohola.

Osim zdravog povrća iz našeg povrtnjaka, od 2015. i vinograd se prevodi u ekološku proizvodnju.

U Vinariji Coner možete jednostavno i uspješno spojiti posao i užitak. Nudimo Vam ispunjen, koristan i opuštajući radni dan ili dan za team-building na Bilogori, za što su Vam na raspolaganju i naši fitness treneri. Obje dvorane, u koje možemo primiti do 130 gostiju, opremljene su opremom za održavanje sastanaka, radionica i predavanja.

Od siječnja 2017 nudimo Vam i smještaj u pet soba i tri apartmana s ukupno 24 ležaja.

U tijeku je izgradnja skloništa za životinje koje će sadržavati štalicu za male životinje te prihvat za konje.

Bilogora i okolica obiluju biljnim i životinjskim svijetom, te kulturnim sadržajima. Možete se baviti lovom, ribolovom, jahanjem, sudjelovati u zabavnim kulturno-povijesnim manifestacijama, obići Bilogorsku vinsku cestu, posjetiti lječilišta s termalnom vodom, umjetničke galerije, stare utvrde, arheološka nalazišta...

Igrališta, šetnice, piknik livade, vidikovci, biciklističke i pješačke staze, osvježit će Vas i ispuniti energijom. Ili samo uživajte u suncu, domaćoj hrani i dobru vinu na našoj terasi!

Učitavanje...
Ooops !
Pokrećete web-preglednik koji ne podržavamo u potpunosti. nadogradite za bolji doživljaj.
Naša web-lokacija najbolje funkcionira s Google Chromeom.
Kako nadograditi pretraživač